Rendezvények

A CADStudio működését alapvetően határozta meg a szakmával való kapcsolat. Ennek egyik kiemelt területe az építőipar szereplőivel való közösen rendezett szakmai programok, melyek a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig terjedő területen adtak kitekintést a látogatók számára.

Kiemelt rendezvénysorozatunk volt a Tetőakadémia program, mely 20 évvel ezelőtt indult útjára. 2003-ban az építőipari anyaggyártók közül néhány úgy gondolta, hogy az összefogásban megjelenő gyártók sokkal nagyobb erőt képviselnek, mint a különálló programokat kínáló egyes szerveződések. A Tetőakadémia alapgondolata a minőségi megoldások voltak, az évenként rendezett több állomásos kőrút tematikusan felépített, egymásra épülő előadásai áttekintést adtak a korszerű épületszerekezetek kialakításáról, középpontban a tető és a kapcsolódó tetőszerkezetek bemutatásával.

Az évek során kialakult forgatókönyv alapján minden év tematikus előadásokat vonultatott fel, egymásra/egymásba fűzött bemutatókkal, melyek mellett a gyártók egy rögtönzött mini-kiállításon mutatták be megoldásaikat a látogatóknak.

Az építészek, kivitelezők számára rendezett alkalmak minden évben közel 600 látogatót vonzottak.

20

év

600

vendég

75

helyszín

> 100

partner