Kommunikáció

Az építési folyamatokhoz kapcsolódó kommunikáció nem csak az egyes szereplők közötti kapcsolatokat jelenti, hanem magának egy szervezetnek saját megjelenését tekintve is fontos szerepe van a párbeszédnek és a megjelenésnek.

A Communication and Design közül a Communication ezért kap különös értelmezést akkor, ha nem a Computer az első szó a CAD mozaikszóban.

A tevékenységeink között a szakmai munka mellett a kapcsolódó megjelenés is fontos szerepet játszik annak minden aspektusával.

  • grafikai munka,
  • szöveges anyagok és fordítások,
  • kapcsolódó nyomdai előkészítés és nyomdai munkák,
  • a tevékenységünkhöz kapcsolódó kiadványok teljes körű összeállítása,
  • a rendezvényekhez kapcsolódó személyi háttér biztosítása,
  • a konferenciáink vezetése és koordinálása,
  • rendezvényeink technikai és online hátterének biztosítása

mind hozzá tartoznak, hogy egy sikeres és eredményes megjelenést biztosítsunk magunknak és a partnereink számára is.

A szakszerű fordítás a műszaki, építőipari szakterületen különös hangsúlyt kap a jelenlegi, egyre inkább nemzetközivé váló piacon.
A határokon túlnyúló közös munkák megkövetelik, hogy a résztvevők egy nyelvet beszéljenek, nem csak a szakmaiságot illetően, hanem magát a nyelvi környezetet is.
Az alkalmazott technológiáink homogén, magas színvonalú nyelvi hátteret biztosítanak ahhoz, hogy partnereink megértsék egymást.

A magas színvonalú szakmai anyagok nem csak tartalmukban, hanem megjelenésükben is igényesen kell, hogy a megrendelő asztalára kerüljenek.
Sok éves tapasztalattal, igényes partnerekkel kialakított hálózatunk segítségével a nyomdami munkák területén is átfogó megoldásokat tudunk kínálni.
A nyomdai előkészítés aprólékos feladataitól a nyomdai kivitelezési munkákon át a kapcsolódó marketing és kommunikációs eszközök – rollUp, plakát, szórólap – minden területen biztosított a magas színvonalú munka, amely a megrendelőink elégedettségét kivívta az elmúlt közel 40 év alatt.

Rendezvényeink összeállításánál minden apró részletet kidolgozva vesszük le a terhet a megrendelőnk válláról, a teljes folyamatot koordinálva állítjuk össze a programot, annak minden részletével.
Kapcsolati hálónk segítségével országos szinten tudunk megfelelő helyszíneket és a helyszíneken megfelelő hátteret biztosítva bonyolítani nagy létszámú rendezvényeket is.

A széles körű kapcsolati háló hozzásegítette vállalkozásunkat, hogy rendezvényeink bonyolításánál  akár azok vezetését, moderálását is bármilyen környezetben biztonsággal tudjuk bonyolítani és szakmai tapasztalatunkkal egyedülálló lehetőségeket biztosítani partnereink számára.

Moderátori feladatainkat a megrendelői együttműködés kiemelt fontosságú területének tartjuk – ezy rendezvény sikere az azt összefogó házigazdán nagy mértékben múlik.
Különös hangsúlyt fektetünk a biztonságos technológiai háttérre is, amely elengedhetetlen részét képezi egy sikeres alkalomnak, nem csak a helyszíni technikával, hanem a teljes rendezvény-bonyolítás digitális, kommunikációs hátterével egyeütt.