Digitalizációs audit

A piaci viszonyok változását követő vállalkozások nagyobb ellenállással tudnak lépést tartani a fokozódó nehézségekkel szemben. Az építőipari digitalizáció elkerülhetetlen lépés, az ipar és gazdaság minden területén megjelenő automatizációs, digitalizációs megoldások meg kell jelenjenek az építőipar területén is.
Egy vállalkozás digitalizációs fejlődésének két különösen fontos iránya van:

Szemléletváltás és vezetői elköteleződés
Az ember-központú vállalkozások fejlődésének kulcsa a szemlétváltás végrehajtása, az új technológiák és megoldások bevezetése a szervezetben. Ennek legfontosabb lépése a vezetői elköteleződés.

Ebben van segítségére egy vállalkozásnak a tanácsadás, a projektmanagement konzultáció.

Eszközök és megoldások

Az iparban, de a hétköznapokban is egyre több olyan megoldás jelenik meg, amely a digitalizációs eszközök és a mobil telefónia elterjedésével hétköznapjaink részévé tette a felhő alapú megoldások mindennapos használatát.

Az építőiparra, a folyamatok digitalizációjára specializálódott megoldások mára számtalan formában kínálnak lehetőséget a felhasználók számára. A felhő alapú megoldások használata az építőipari folyamatok minden területére kiterjedő lehetőségeket kínál a felhasználók számára, legyenek azok az építőipari folyamatok bármely szakaszában érintettek.