Communication and Design Stúdió

 
 

   A CAD Stúdió több, mint 20 év tapasztalatát ötvözi a legújabb technológiák és megoldások használatával. Munkatársaink a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakemberek saját területünkön a CAD világában - kapcsolódási területeinken rugalmas és a feladatnak leginkább megfelelő módon kapcsolódnak be az egyes projektek megoldásába.


...az építési, tervezési folyamatokról...  

   A “Communication” mögött az a párbeszéd rejlik, amely nélkülözhetetlen az építész és a környezete között. A műszaki tartalom  - BIM Content - adja az épületinformációs modell értékét; a gyártók számára legfontosabb információk megjelenésének időpontja a tervezési folyamat során meghatározó. A tervezők, az épülettel foglalkozó előkészítők számára fontos információk megjelenítése a gyorsuló tervezési folyamatok támogatása szempontjából nélkülözhetetlen, kiemelt jelentőséggel bír.

   A BIM modell megnevezése mögött található tartalom alapjaiban határozza meg a tervező és a környezete közötti kialakuló kapcsolattartás folyamatást, minőségét, színvonalát és részletezettségét.


...az információáramlásról...  

   A mai világ információáradatában nehéz kiemelni a fontosat, a lényeget. A CAD Stúdió konferenciákról alkotott elképzelése abban segít, hogy az igényes, a szakmailag megalapozott irányokat támogatja.

A TETŐakadémia konferenciasorozat az az irány, amely ennek a koncepciónak kézzel fogható megjelenési formája immár nyolc éve. 


   ...és a kész házról...

   A "Design" mögött a teljes építés-tervezési folyamat megjelenik. Az életciklus megoldások jelentős része egy-egy területet támogat. Az a BIM modell, amely hatékony eszköze az épület gazdájának, nem csak a rövid tervezési, a hosszabb kivitelezési, hanem a leghosszabb szakasz, az üzemeltetési terület számára is használható és értékes tartalommal bír. Ez az integráció a hatékony modell kulcsa, az egyes elemektől az egészig.


   A CADStúdió elsődleges célkitűzése, hogy a teljes építési folyamatban megtalálja mindenki a szükséges láncszemeket a kapcsolattartásban a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

  1. CAD / BIM coaching

  2. CAD / BIM tanácsadás

• CAD / BIM tartalomépítés

• CAD / BIM kommunikáció

  1. CAD / BIM megoldásfejlesztés

Bevezető gondolatok

Hidat építeni az építész és a környezete között, amely összeköti mindazt, ami az épület körüli tevékenységeket érinti.

Életciklus megoldások a koncepciótervezéstől a kész épület üzemeltetéséig...


[viaduct de MIllau, France]

Communication and Design Stúdió Kft.

H-1124 Budapest,  Tornalja utca 13.

+36 20 9 343 372   info(@]cadstudio.hu